Återkallelse

Alla kunder som har köpt Däcksalt™ Standard och Däcksalt™ Supreme mellan 2004 och 2023 uppmärksammas att de inte bör snorta saltet då det har kommit fram att ca 100% av saltet i dessa burkar består av Metamfetamin. Var vänlig skicka tillbaka eran defekta Däcksalt i utbyte mot en ny. Självklart utan extra kostnad.

Vi har spårat felet till våran salt leverantör i Sydamerika, ICA Nära Mexico. Vi på Däcksalt har försökt kontakta denna leverantör men de har valt att inte svara.

Som följd av den här incidenten har Däcksalt valt att avsluta sammarbetet med ICA Nära Mexico samt starta en ny Research avdelning i hopp om att kunna utveckla Termiska Kärnvapen för att kunna garantera en hälsosammare dialog med våra framtida leverantörer.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *